Skydda dina lösenord och känslig information

Kaspersky Protection-webbläsartillägget hjälper dig att stärka dina lösenord och skydda känslig information. Som standard upptäcker tillägget dubblettlösenord, kontrollerar styrkan av dina lösenord samt säkerheten av din webbplatskonton, samt tillhandahåller ett skärmtangentbord tangentbord för att skydda de lösenord du anger i formulär.

Obs! Kaspersky-programmet övervakar inte dina lösenord eller visar dina lösenordsinställningar om du har en lösenordshanterare installerad.

Stäng av/sätt på upptäckt av duplicerade lösenord

Stäng av/sätt på kontroll av lösenordsstyrka

Som standard visas ett skärmtangentbord automatiskt på skärmen när du väljer ett lösenordsfält i webbläsarfönstret.

Stäng av/starta automatisk visning av skärmtangentbordet

Du kan öppna skärmtangentbordet manuellt i din webbläsare.

Öppna skärmtangentbordet manuellt

Du kan använda skärmtangentbordet på följande sätt:

Viktigt: Skärmtangentbordet kan inte skydda dina personuppgifter om webbplatsen som du skickar data till har hackats.

Se även

Skydd för dina lösenord och känslig information